Köp vår bok: Varje Människa Har en Historia att Berätta

Arvsfonds projekt ”Min Berättelse” gav oss chansen att  utforska den Dokumentära Scenkon­sten. Vi ställde oss frågorna: Vad är Dokumentär Scenkonst? Vad kan den åstadkomma? Vilken värld vill vi sträva efter genom arbetet med Dokumentär Scenkonst? Hur gör vi detta? Vilket ledarskap använder vi när vi jobbar med Dokumentär Scenkonst? Vad måste vi ta hänsyn till?

I den här boken närmar vi oss svaren på dessa frågor. Vi vill fånga det vi har lärt oss och sprida det vidare. Sprida vår övertygelse att människors berättelser och scenkonst gör en mer empatisk värld möj­lig. Sprida det till alla er som vill skapa förutsättningar för människor att ta makten över sina egna liv. Vi vill nå ut till alla er som vill ge människor en röst, i synnerhet dem som inte trodde att de hade en.

Vill du beställa boken? Kontakta oss info@kulturkooperativet.se

Publicerat av

Bredsjö Kulturkooperativ

Vi är ett hållbart upplevelsekooperativ som jobbar med kultur, folkbildning och upplevelser. Vi har skapat ett internationellt centrum där vi vill att människor möts, kopplar av, njuter av en stunds vila där naturen står i centrum rakt utanför dörren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *